0 product(en) in winkelwagen

specificaties

BONOBO - FRAGMENTS

Bonobo

Fragments

EAN-code5054429152975
Type dragerCD (aantal 1)
Release datum14 januari 2022
HerkomstNederland
Artikelcode4310092
LevertijdWordt verwacht
€ 16,99

omschrijving


Op 14 januari, 2022 brengt Bonobo zijn 10de album 'Fragments' uit. Het album telt 12 tracks en is zijn meest emotionele en intense album ooit. Het album is geproduceerd en gemixed door Bonobo, aka Simon Green, zelf. Met de aankondiging van 'Fragments' kondigt de producer tevens een wereldtournee aan. Op 10 april, 2022 staat hij in AFAS Live, Amsterdam.
Het is geen verassing dat 'Fragments' Bonobo's meesterwerk is. Het album is een serie van 12 sonische affirmaties, waaronder 6 tracks in samenwerking met Miguel Atwood-Ferguson, Jordan Rakei, O'Flynn, Jamila Woods, Joji en Kadhja Bonet, met enkele van de hardste en meest dansbare grooves die Green ooit heeft gemaakt. De ballads zijn overal perfect geplaatst; ze vangen een wereld in beweging en gloeien van hoop. Het uitwerken van de ideeën vergde aanvankelijk veel energie en hard werk. De constant tourende Green creëert het beste terwijl hij onderweg is, maar de wereldwijde lockdown dwong hem stil te staan.
Muzikale thema's begonnen te ontstaan door Green's ontdekkingen op modulatie synths, opnames die hij had gemaakt van harpiste Lara Somogyi, zijn werk met arrangeur en strijker Miguel Atwood-Ferguson, zijn eigen spel op een Fender Rhodes tijdens het maken van het album in de afgelopen 2 jaar. Zijn toevlucht naar de woestijn van Californië, weg van de lockdown en bosbranden, zorgde voor inspiratie. De track 'Tides', met zanger en dichter Jamila Woods uit Chicago, fungeerde als een uitgangspunt voor de rest van het album.
Simon Green: “I knew I had a centrepiece, I knew how it was all going to sound. I remembered all over again how much I loved crowds and movement and people connecting with each other.”
Door Redactie Mania

Tracklisting:
1. Polyghost (feat. Miguel Atwood-Ferguson)
2. Shadows (feat. Jordan Rakei)
3. Rosewood
4. Otomo (feat. O’Flynn)
5. Tides (feat. Jamila Woods)
6. Elysian
7. Closer
8. Age of Phase
9. From You (feat. Joji)
10. Counterpart
11. Sapien
12. Day by Day (feat. Kadhja Bonet)

tracklisting

Geen tracks gevonden..

https://www.sounds-venlo.nl/write/Afbeeldingen1/0005/top 10.jpg?preset=content

Stel met ons de definitieve Sounds top 50 over 2021 samen en mail je top 10.
Gebruik hiervoor het contactformulier.

We plaatsen alle lijstjes op onze website!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores