0 product(en) in winkelwagen

specificaties

CLAW BOYS CLAW - KITE

Claw Boys Claw

Kite

EAN-code8714374966450
Type dragerLP (aantal 2)
Release datum1 oktober 2021
HerkomstNederland
Artikelcode4274645
LevertijdUit voorraad leverbaar 1-2 werkdagen
€ 26,99

omschrijving


Zestien nummers. Een straf uurtje pure indie waarbij muzikale grenzen steevast kinderlijk eenvoudig verkend en opgezocht worden. De band Claw Boys Claw is terug. En potverdrie, wat spelen ze attractief. Zonder moeite zijn ze nog altijd ’t Nederlands Viertal Van De Muzikale Topsport te noemen. U wilt een wedstrijdverslag? Oké, komt ie. Dit viertal hanteert diverse systemen en switcht zonder enige moeite van 1-1-1-1 naar 1-3, 1-1-2 en 1-2-1. ‘Team Kite’ fladdert en vliegert onstuimig, krachtig en uitbundig op hun eigen gecreëerde unieke muzikale frisse wind. Drummer Jeroen Kleijn bewaakt de verdedigende linie als was hij De Ligt en Van Dijk ineen. Bassist Marcus Bruystens loopt ontelbare muzikale meters af en dartelt als ware Frenkie van heen en weer, van links naar rechts. Wanneer hij zijn messcherpe steekpassjes afgeeft, fungeert het duo Te Bos-Cameron als sensationele voorhoede van de Nationale Muzikale Topsport. Ze spelen elkaar keer op keer intelligente eentweetjes toe. Peter te Bos is zanger in topvorm die met hijgende, brullende donkere stem dolt en draait als Memphis. Vlak naast hem staat de immer attractief spelende gitarist genaamd John Cameron die de finesse van Davy en Cody verenigt met de subtiliteit en het muzikale loopvermogen van Donyell en Denzel. Uit alles blijkt: spelvreugd is wat hen anno ‘twintigeenentwintig’ nog altijd op de been houdt. Hun nieuwe bezielende plaat loopt uiteen van slepende, zwetende, dampende swamprock naar coole rechttoe rechtaan-punk, ruige, rauwe gitaarmuziek en friszoete zuurstoksongs. De verslavende, likkebaardende topsportcomposities van dit viertal scoren nog stuk voor stuk. Houdt u van Muzikale Topsport? Dan ontkomt u niet aan deze dartelende Kite. Sterker: Claw Boys Claw kan de schaal op gaan poetsen.
Door Dennis Dekkers - Mania

tracklisting

LP1 / 2:
1. Muziekbestand niet aanwezig..Nightmare
2. Muziekbestand niet aanwezig..Shaky
3. Muziekbestand niet aanwezig..Victory Roll
4. Muziekbestand niet aanwezig..No One Can See Me
5. Muziekbestand niet aanwezig..Giant Moon
6. Muziekbestand niet aanwezig..Old Man Bones
7. Muziekbestand niet aanwezig..Kites
8. Muziekbestand niet aanwezig..Castaway
9. Muziekbestand niet aanwezig..Hypno
LP2 / 2:
1. Muziekbestand niet aanwezig..Where's My Window
2. Muziekbestand niet aanwezig..Remember The No's
3. Muziekbestand niet aanwezig..Spacepacepace
4. Muziekbestand niet aanwezig..I knew It
5. Muziekbestand niet aanwezig..Raw Candy
6. Muziekbestand niet aanwezig..Get Well Soon
7. Muziekbestand niet aanwezig..Re: Red Letter

meer van deze artiest

meer van Claw Boys Claw 

ADELE - 30
Release 19 november

https://www.sounds-venlo.nl/write/Afbeeldingen1/0005/adele 30 cd.jpg?preset=content  

''30'' verschijnt exact zes jaar na haar laatste album 25. Ze heeft naar eigen zeggen de meest turbulente periode uit haar leven achter de rug. Daarin maakte ze een persoonlijke ontwikkeling door, die haar leven heeft veranderd.
cd     2-lp  

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores