0 product(en) in winkelwagen

specificaties

KRUIDKOEK - III

Kruidkoek

Iii

EAN-code7864838513742
Type drager1-LP
Release datum15 september 2023
HerkomstNederland
Artikelcode4586637
LevertijdUit voorraad leverbaar 1-2 werkdagen
€ 24,99

omschrijving


Onder het motto ‘Je wordt pas oud als je stopt met spelen’ brengt Kruidkoek op 15 september haar derde studioplaat uit, getiteld KRUIDKOEK III. In de drie unieke concerten speelt Kruidkoek twee sets: de eerste als zichzelf, de tweede als het twaalfkoppige Kruidkoek XL: Spicecake Chunky.

KRUIDKOEK III
KRUIDKOEK III is gebaseerd op de vele avonturen die de band de afgelopen drie jaar heeft beleefd; van spelen in Egypte, toeren met hun eigen kindervoorstelling tot vele shows met dichter Joost Oomen. Samen met studiogoeroe Matthijs Kievit is geprobeerd om Kruidkoek in de meest pure vorm vast te leggen, met als gevolg een tiental ongepolijste schetsen, vervaagde kaders en een grote kist vol speelgoed. Met een zeer uitgesproken sound is KRUIDKOEK III toegankelijker dan ooit: door catchy melodieën en compacte vormen mag je de stukken gerust ‘liedjes’ noemen en zou je haast vergeten dat je een zanger mist. Misschien is dit wel de laatste studioplaat van Kruidkoek; het blijft immers het mooist om de band in het wild aan te treffen, en dan kan alles zomaar helemaal anders gaan.

Concerten KRUIDKOEK XL: Spicecake Chunky
Om de release van KRUIDKOEK III te vieren worden er drie unieke concerten gespeeld. Kruidkoek presenteert het nieuwe album, en set twee is voor het twaalfkoppige Spicecake Chunky: Kruidkoek aangevuld met een dikke blazerssectie, dubbel drums en dubbel gitaar. De Chunky’s hebben in de afgelopen jaren in verschillende bezettingen op het podium gestaan met de bandleden van Kruidkoek en voegen zich voor dit éénmalige project bij de band. Verwacht geen bigbandshow, maar een eigenzinnig, speels en aanstekelijk geheel in de geest van Kruidkoek.
Tekst Mania

tracklisting

Geen tracks gevonden..

meer van deze artiest

meer van Kruidkoek 

cd's

3 CD's gevonden.

Kruidkoek - Garagejazz€ 14,99
Kruidkoek - Iii€ 16,99
Kruidkoek - Kruidkoek€ 14,99

dvd's

0 DVD's gevonden.

lp's

3 LP's gevonden.

Kruidkoek - Garagejazz€ 24,99
Kruidkoek - Iii€ 24,99
Kruidkoek - Kruidkoek€ 19,99

Niek heeft een kersverse playlist gemaakt op Spotify. Wekelijks gaat ze die aanvullen!

Luister op spotify ➡️ Sounds Venlo

https://www.sounds-venlo.nl/write/Afbeeldingen1/000001/niek spotify.jpg?preset=content

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores