0 product(en) in winkelwagen

specificaties

LEEUW, RICK DE - LIEG ME DE WAARHEID

Leeuw, Rick De

Lieg Me De Waarheid

EAN-code8720589667082
Type dragerCD (aantal 1)
Release datum6 oktober 2021
HerkomstNederland
Artikelcode4304697
LevertijdUit voorraad leverbaar 1-2 werkdagen
€ 14,99

omschrijving


 

Tijd lijkt geen vat te hebben op Rick de Leeuw. Nog altijd speelt hij de spijkers uit de planken met dezelfde tomeloze energie als waarmee hij in de jaren negentig de Tröckener Kecks aanvoerde. Aangemoedigd door de enthousiaste ontvangst van zijn cd Zonder Omweg in 2019 en het succes van de gelijknamige tournee, horen we op zijn nieuwe cd Lieg Me De Waarheid een bevlogen artiest, die zowel tekstueel als muzikaal bewijst onverminderd relevant te zijn. Spelvreugde, schrijfplezier en dadendrang vechten om voorrang op zijn nieuwe album. In songs als Bloedrode Maan en Vreemde Tijden toont hij zich een scherp observator van het huidige tijdsgewricht. Vol mededogen treedt hij de wereld tegemoet in Niet Alleen en Lieg Me De Waarheid, terwijl zijn karakteristieke levenslust luid rinkelend weerklinkt in de openingssong Laat Het Achter Je en in het intrigerende #zonenwordenvadersblijvenzonen. De traditie om op elke solo-cd een vertaling van Lou Reed te zetten, wordt op dit album fraai voortgezet met een gedurfde pianoversie van de klassieker Perfect Day. Een intieme afsluiter, die een passend contrast vormt met de uitbundigheid van We Horen Bij Elkaar en de taalvaardige spitsvondigheden in Het Verlangen en Alleralleenst. Met Lieg Me De Waarheid bewijst De Leeuw andermaal te behoren tot de allerbeste songschrijvers van de Nederlandstalige muziek. En omringd door een vijfkoppige band, die een mooie mix vormt van artistieke durf, muzikale bagage en jeugdige bravoure, brengt hij dit najaar op het podium het beste uit meer dan dertig jaar in de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek.
Door Redactie Mania

tracklisting

Geen tracks gevonden..

meer van deze artiest

meer van Leeuw, Rick De 

cd's

3 CD's gevonden.

Leeuw, Rick De - De Parels En De Zwijnen€ 14,99
Leeuw, Rick De - Lieg Me De Waarheid€ 14,99
Leeuw, Rick De - Zonder Omweg€ 14,99

dvd's

0 DVD's gevonden.

lp's

1 LP's gevonden.

Leeuw, Rick De - Zonder Omweg (vinyl)€ 19,99

ADELE - 30
Release 19 november

https://www.sounds-venlo.nl/write/Afbeeldingen1/0005/adele 30 cd.jpg?preset=content  

''30'' verschijnt exact zes jaar na haar laatste album 25. Ze heeft naar eigen zeggen de meest turbulente periode uit haar leven achter de rug. Daarin maakte ze een persoonlijke ontwikkeling door, die haar leven heeft veranderd.
cd     2-lp  

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores