0 product(en) in winkelwagen

specificaties

LUKA - FIRST STEPS OF LETTING GO

Luka

First Steps Of Letting Go

EAN-code8718857626015
Type drager1-CD
Release datum9 oktober 2020
HerkomstNederland
Artikelcode4141731
LevertijdOnbekend
€ 14,99

omschrijving


 

Eindelijk komt Luka met haar eerste langspeler op de proppen. First Steps Of Letting Go is een warmbloedig album geworden over het omgaan met druk van buitenaf en het kiezen voor jezelf in het hier en nu. Dus ja, natuurlijk mocht dat wat tijd kosten. Dat Lisa Lukaszczyk zich niet van de wijs heeft laten brengen is vooral ook een zegen voor de luisteraar, die getrakteerd wordt op een mooie verzameling eigentijdse indiepop. Stuk voor stuk levert Lukaszczyk slimme liedjes af die door de uitmuntende arrangementen en productie (haar partner Wannes Salomé van Klangstof zat achter de knoppen) even melancholisch als lichtvoetig klinken. Geen enkel instrument eist een hoofdrol op, alles staat in dienst van de onnadrukkelijke gouden melodieën. Hoogstens verdienen de speelse partijen van drummer Joost Wesseling een extra vermelding. Hij tilt nummers als Nocturnal Animals en Underwater nog wat verder op. Luka is één van de interessantste nieuwe popsterren van het land.
Recensent mania
: Max Majorana

 

tracklisting

Geen tracks gevonden..

meer van deze artiest

meer van Luka 

cd's

1 CD's gevonden.

Luka - First Steps Of Letting Go€ 14,99

dvd's

0 DVD's gevonden.

lp's

1 LP's gevonden.

Luka - First Steps Of Letting Go€ 22,99

QOTSA

https://www.sounds-venlo.nl/write/Afbeeldingen1/00002/quotsa.jpg?preset=content  

Het achtste album van de legendarische rockband Queens of the Stone Age is er op 16 juni, nu alvast te reserveren in maar liefst 5 verschillende vinyl versies.
Op dubbel lp groen, rood, zilver, blauw transparant en zwart
En op cd

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores