0 product(en) in winkelwagen

specificaties

MAVIS STAPLES & LEVON HELM - CARRY ME HOME

Mavis Staples & Levon Helm

Carry Me Home

EAN-code8714092785913
Type drager2-LP
Release datum20 mei 2022
HerkomstNederland
Artikelcode4367753
LevertijdUit voorraad leverbaar 1-2 werkdagen
€ 26,99

omschrijving


 

Aan het begin van deze eeuw begon Levon Helm, drummer en zanger van The Band, met The Midnight Rambles, een serie concerten in zijn studio, The Barn, in de buurt van Woodstock, waar in de loop der jaren tal van grote namen voor publiek optraden met The Levon Helm Band. Deze optredens waren deels bedoeld om geld in te samen voor de ziekenhuisrekeningen van Helm, die was getroffen door keelkanker. Op Carry Me Home is te horen hoe zo'n Midnight Ramble klonk. Het bevat een optreden van goede vriendin Mavis Staples, die in 2011 voor het laatst op bezoek kwam. Helm overleed het jaar daarop. Deze plaat opent met een prachtige versie van het nog altijd pijnlijk actuele This Is My Country (The Impressions), gevolgd door een serie uiterst geïnspireerd klinkende covers van nummers van onder meer Nina Simone, Bob Dylan, The Stones. Helm, wiens diepe stem door de kanker feitelijk was verwoest, zingt alleen mee in de afsluiter. Dat is, uiteraard The Weight, de klassieker die ook door Staples werd gezongen op The Last Waltz, het afscheidsalbum van The Band. Mooi dat deze fantastische muziek alsnog op plaat is verschenen.
Door Marco van Ravenhorst - Mania

tracklisting

Geen tracks gevonden..

meer van deze artiest

meer van Mavis Staples & Levon Helm 

cd's

1 CD's gevonden.

Mavis Staples & Levon Helm - Carry Me Home€ 14,99

dvd's

0 DVD's gevonden.

lp's

1 LP's gevonden.

Mavis Staples & Levon Helm - Carry Me Home€ 26,99
https://www.sounds-venlo.nl/write/Afbeeldingen1/0007/black friday.jpg?preset=content  

Er zijn nog aardig wat speciale Black Friday releases over.
Verder liggen er door de hele winkel, zoals altijd, veel mooie aanbiedingen en we hebben een flink aantal mooie boxen afgeprijsd.
Everyday is Black Friday :)

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores