0 product(en) in winkelwagen

Nieuwsbrief archief

20-04-2023

22 APRIL RSD

RECORD STORE DAY/ Sounds Venlo

VENLO-  Record Store Day (RSD) op zaterdag 22 april staat natuurlijk vet in je agenda. Voor de wereldwijde party van de vinylplaat gaat onze winkel vanaf 8 uur 's ochtends open voor exclusieve releases en heel, veel live muziek.

Meer dan 300 verschillende titels, in bijna alle genres, zijn dit jaar speciaal geperst voor RSD. Sounds Venlo heeft uit deze ruif een zeer smakelijke en ruime selectie gemaakt en er zijn mooie aantallen binnengekomen maar toch, zorg dat je er op tijd bij bent. Natuurlijk zijn er ook de gratis linnen rsd tassen en de gratis 7" inch single van Froukje (ambassadeur van RSD NL dit jaar)
Het maakt niet uit of je verzamelaar, herintreder of beginner bent. Na deze vinyl-bonanza hoef je niet alleen naar huis.

LIVE

Bestaat er iets beter dan een plaat scoren die je alleen op deze dag kunt vinden? Yes there is. Zonder muzikanten had de wereld niet gedraaid vinden wij. DeWolff, Solomon en Jop Dorris, om er maar een paar te noemen, spelen in onze winkel. Op RSD in Sounds zie je maar liefst tien bands op ons podium. Live, exclusief en volledig analoog natuurlijk.

09.30 uur - Jop Dorris
10.00 uur - Sem Jansen
11.00 uur - Charlot
12.00 uur -
DeWolff
13.00 uur - The Kittens
13.45 uur - Dean Owens
14.30 uur - Solomon
15.15 uur - Marion Vervoort en Egbert Derix
16.00 uur - The Waiting
17.00 uur - Imaginary Sister
 

 

SWEET SIXTEEN

We schrijven 2007, Baltimore USA. In een platenzaak aan de Eastcoast in Maryland wordt de allereerste Record Store Day ooit gehouden. Inmiddels zijn er meer dan 2000 platenzaken, verdeeld over 23 landen en 6 continenten die op deze dag hulde brengen aan de vinylplaat. Het is 2023 en we zijn 16 jaar verder. Sweet Sixteen. Eerlijk is eerlijk, ook dat is (was) een goed feestje.  

 

See you at Record Store Day

Team Sounds Venlo

 
   


« terug naar overzicht
      

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores