0 product(en) in winkelwagen

specificaties

WAR ON DRUGS - I DON'T LIVE HERE ANYMORE -BLACK VINYL-

War On Drugs

I don't Live Here Anymore -Black Vinyl-

EAN-code0075678641299
Type drager2-LP
Release datum29 oktober 2021
HerkomstNederland
Artikelcode4283373
LevertijdUit voorraad leverbaar 1-2 werkdagen
€ 39,99

omschrijving


 

Als je al vijftien jaar (één van) de meeste toonaangevende band(s) bent, dan zou je denken dat er een soort van spanning op staat, als je een nieuw album maakt. Niets is minder waar; War on Drugs (vernoemd naar de inmiddels beroemde uitspraak van oud USA President Ronald Reagan) doet wat het al die jaren doet. De heerlijkste liedjes in Rockland maken. Direct bij de eerste klanken van Living Proof, via I Don’t Wanna Wait (is dit niet gewoon het intro van In the Air Tonight? ;-) en de single en titeltrack I Don’t Live Here Anymore (wie herkent dit niet in het leven?) gaan alles liedjes gewoon over jou. En over mij. En over ons. Allemaal. In het hier en nu. Een album dat ook gewoon in 2005 uitgebracht had kunnen zijn en ondanks dat toch klinkt als tweeduizend-fucking-eenentwintig. Soms lekker boos en wat harder (Wasted) en soms heerlijk traag en meeslepend (Rings Around My Fathers’ Eyes) naar de heerlijke afsluiter Occasional Rain (met de ongeëvenaarde zin ‘where do I go without you’). Ja hallo, zo wil ik elke dag wel hier een daar een bui. Incidenteel….
Door Redactie Mania

The War On Drugs brengt op 29 oktober het nieuwe album I Don’t Live Here Anymore uit. Het is de opvolger van het in 2017 verschenen A Deeper Understanding, dat in 2018 is bekroond met een Grammy Award voor ‘Beste rock album’. Ook heeft de band vandaag een Noord-Amerikaanse en Europese tournee aangekondigd. Op 22 april 2021 treedt The War On Drugs op in de Amsterdamse Ziggo Dome. In de afgelopen 15 jaar heeft The War On Drugs de kloof tussen underground en mainstream rock weten te overbruggen. I Don't Live Here Anymore zal hierop voortborduren: een ongewoon rockalbum over veerkracht in tijden van wanhoop.
Slechts een maand na het ontvangen van een Grammy Award in 2018 trokken bandleden David en Anthony zich terug in New York om te werken aan nieuwe demo's. De sessies legden de basis voor I Don't Live Here Anymore. Er volgden nog meer sessies gedurende drie jaar in zeven verschillende studio's waaronder Electric Lady in New York en Sound City in Los Angeles. Een van de meest memorabele sessies vond plaats in mei 2019. Daar kwam de track 'Living Proof' live tot stand tijdens een sessie met muzikanten.

WAR ON DRUGS - I DON'T LIVE HERE ANYMORE -BLACK VINYL-

tracklisting

LP1 / 1:
1. Muziekbestand niet aanwezig..Living Proof
2. Muziekbestand niet aanwezig..Harmonia's Dream
3. Muziekbestand niet aanwezig..Change
4. Muziekbestand niet aanwezig..I don't Wanna Wait
5. Muziekbestand niet aanwezig..Victim
6. Muziekbestand niet aanwezig..I don't Live Here Anymore
7. Muziekbestand niet aanwezig..Old Skin
8. Muziekbestand niet aanwezig..Wasted
9. Muziekbestand niet aanwezig..Rings Around My Father's Eyes
10. Muziekbestand niet aanwezig..Occasional Rain

Jaarlijstjes van het Sounds-team

https://www.sounds-venlo.nl/write/Afbeeldingen1/0007/top 10.jpg?preset=content  

Stel met ons de definitieve Sounds top 50 over 2022 samen en mail je top 10.
Gebruik hiervoor het contactformulier.

We plaatsen alle lijstjes online!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores